Wilt u zangles in Hoofddorp,
dan zit u goed bij Muziekschool Meer-Music.

Je kunt bij ons terecht voor diverse stijlen van Klassiek, Rock, Pop, Blues, Funk, tot en met Jazz. Onze leraren hebben ruime ervaring in het lesgeven en passen hun methode aan op de behoefte van de leerling. Bij ons gaat plezier en ontwikkeling hand in hand! Want muziekmaken doe je in eerste instantie voor je plezier.

Wilt u zangles in Hoofddorp bij meer-muziek
Schrijf je dan in voor een gratis proefles en ervaar hoe leuk het is.

Zangles

Zangkunst of zingen is muziek maken met de menselijke stem door woorden of andere klanken (lettergrepen of onzinklanken) op verschillende toonhoogten uit te spreken volgens een bepaalde melodie. Als geen woorden worden geproduceerd maar de stem met gesloten lippen wordt gebruikt om een melodie te maken noemt men dat neuriën. Zingen kan men alleen doen (solozang) of met anderen (koorzang). Vaak wordt met instrumentale begeleiding gezongen, wanneer geen begeleiding aanwezig is noemt men dat a capella.

De stem is een kwetsbaar instrument die je goed moet verzorgen. Gezondheid, Emotie en Weersomstandigheden hebben invloed op de stem. Daarom is het aan te bevelen om zanglessen te nemen van een vakkundig leraar of lerares, dit om verkeerd gebruik van de stem te voorkomen.

Schrijf je in voor een proef zangles of bekijk de profielen van de zang docenten.

Zangles

De Zang Docenten

 

Jip de Graaf

Ruth Geerse

Menno van Veen