Patrick Doeven

In de jaren negentig was ik actief als gitarist in een alternatieve rockband genaamd “Change in Moods”. We schreven onze eigen nummers en traden regelmatig op in de omgeving van Amsterdam en Almere. Het was een bijzondere tijd, waarin we als jonge muzikanten onze eigen sound en stijl ontwikkelden. We hebben in die tijd drie keer een cd uitgebracht in eigen beheer. In 1998 besloten we te stoppen met de band vanwege persoonlijke keuzes van de bandleden.

Na een aantal jaren in de rockscene te hebben gespeeld, besloot ik mijn horizon te verbreden en me te richten op andere muziekstijlen. Zo ben ik vanaf 1998 gaan spelen in verschillende coverbands, waarbij we voornamelijk bekende hits uitvoerden. Daarnaast ben ik ook deel gaan uitmaken van diverse ensembles, waar ik samen met andere muzikanten muziek maakte in verschillende genres.

Al deze ervaringen hebben mij als muzikant gevormd en mij geholpen om mijn passie voor muziek over te brengen op anderen. Zo ben ik begonnen met het geven van gitaarles. Ik vind het fantastisch om mijn leerlingen te enthousiasmeren en te begeleiden in hun muzikale ontwikkeling.

In mijn lessen streef ik ernaar om mijn leerlingen een breed scala aan muziekstijlen te bieden. Ik wil ze de kans geven om zich te ontwikkelen in de stijl die hen het meest aanspreekt. Of het nu gaat om pop, rock, blues, folk, country, funk, soul, disco, jazz of klassiek, ik zorg ervoor dat mijn leerlingen de muziekstijl leren spelen die bij hen past.

Maar ik wil mijn leerlingen niet alleen leren hoe ze een nummer moeten spelen. Ik wil ze ook helpen om hun eigen creativiteit en gevoel te ontwikkelen en te uiten. Het gaat erom dat ze hun eigen stijl leren ontwikkelen en zichzelf kunnen uitdrukken in hun muziek.

Sommige leerlingen weten al precies welke muziekstijl ze willen spelen, terwijl anderen nog zoekende zijn. Voor deze leerlingen ga ik graag op ontdekkingsreis. Samen gaan we op zoek naar de muziekstijl die het beste bij hen past. Ik vind het belangrijk dat mijn leerlingen plezier hebben in het spelen van gitaar en dat ze zichzelf kunnen zijn tijdens het maken van muziek.

Als je geïnteresseerd bent in het leren van gitaar spelen, dan nodig ik je van harte uit voor een gratis proefles. Dit geeft jou de kans om te kijken of mijn stijl van lesgeven bij jou past en wat ik jou kan bieden als gitaarleraar. Tijdens deze proefles kun je jouw wensen en doelen bespreken en kunnen we samen bekijken hoe we deze doelen kunnen bereiken.

Kortom, of je nu een beginnende of gevorderde gitarist bent, of je nu een specifieke muziekstijl wilt leren spelen of nog zoekende bent, ik sta voor je klaar om jou te helpen.

Schrijf je in voor een Gratis Proefles. 
Tot binnenkort!

De Gitaar Leraren

 

Ed Dyck

Florian Hierdeis

Patrick Doeven

Erik Sinnige gitaarleraar

Erik Sinnige

Jeffry Mulyadi

Jeroen Kleij

Pytrik Rot

Michael Seraus