Muziekschool Meer Music

Leuk dat u mijn website komt bezoeken. Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Richard Kuijper en ik ben eigenaar van muziekschool Meer-Music in Hoofddorp. Na 15 jaar in loondienst te hebben gewerkt in een muziekwinkel in Hoofddorp, ben ik sinds november 1999 eigenaar van muziekschool Meer-Music.
Lesgeven doe ik al vanaf mijn 17e jaar en ik kan me dus beroepen op een behoorlijke ervaring. Zelf ervaar ik muziek als iets heel gewoons. Niet elitair of zoiets maar iets waar je bij wijze van spreken mee op staat en weer mee naar bed gaat. Iedereen van jong tot oud is bij mij welkom op de school. Dus als je denkt “ik zal er wel te oud voor zijn” gewoon langs komen of even contact opnemen. Ook voor kinderen is uit onderzoek gebleken dat muziek goed is voor de ontwikkeling op allerlei gebieden.
U zult lezen dat wij ons soepel opstellen, geen jaarcontracten hebben en gunstig in prijs zijn De kwaliteit staat hoog in het vaandel. Ook komen wij graag tegemoet aan de wens van de leerling om zijn of haar eigen muziek te willen spelen. Dus of de muziek nou rock, jazz, klassiek, modern of juist “vet cool” moet zijn, het maakt ons niet uit. Je bent van harte welkom.

Tot snel!

 

Richard Kuijper