Wilt u gitaarles in Hoofddorp,
dan zit u goed bij Muziekschool Meer-Music.

Je kunt bij ons terecht voor diverse stijlen van Klassiek, Rock, Pop, Blues, Funk, tot en met Jazz. Onze leraren hebben ruime ervaring in het lesgeven en passen hun methode aan op de behoefte van de leerling. Bij ons gaat plezier en ontwikkeling hand in hand! Want muziekmaken doe je in eerste instantie voor je plezier.

Wilt u gitaarles in hoofddorp bij meer-music
Schrijf je dan in voor een gratis proefles en ervaar hoe leuk het is.

Ontdek de Magie van Gitaar bij Muziekschool Meer Music!

Ben je altijd al gefascineerd geweest door de betoverende klanken van de gitaar? Heb je stiekem gedroomd van het spelen van je favoriete nummers of zelfs het schrijven van je eigen muziek? Bij Muziekschool Meer Music brengen we deze dromen tot leven en laten we je de wonderen van de gitaar ontdekken!

Waarom zou je voor onze gitaarlessen kiezen? Hier zijn enkele redenen:

1. Professionele leraren: Onze getalenteerde en ervaren gitaarleraren zijn gepassioneerde muzikanten die je begeleiden op je reis naar muzikale excellentie. Ze bieden deskundige begeleiding en inspireren je om het beste uit jezelf te halen.

2. Individuele Aandacht: Bij Muziekschool Meer Music begrijpen we dat iedereen uniek is. Onze gitaarlessen zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Of je nu een beginner bent die nog nooit een gitaar heeft vastgehouden of een gevorderde speler die zijn vaardigheden wil aanscherpen, wij hebben de juiste lessen voor jou.

3. Een Breed Repertoire: Leer spelen wat jij wilt! Of het nu gaat om rock, pop, blues, klassiek of iets daartussenin, onze lessen bieden een gevarieerd repertoire dat past bij jouw muzieksmaak.

4. Ontwikkel Levenslange Vaardigheden: Gitaar spelen is meer dan alleen een hobby; het is een vaardigheid die je voor het leven zult koesteren. Het helpt bij het verbeteren van je concentratie, creativiteit en zelfvertrouwen.

5. Samenspelen en Optreden: Bij Muziekschool Meer Music moedigen we samenwerking aan. Doe mee met onze bandlessen om te leren samenspelen met anderen en treed op voor een publiek als je er klaar voor bent.

6. Een Inspirerende Gemeenschap: Sluit je aan bij onze levendige muziekgemeenschap, ontmoet gelijkgestemde muziekliefhebbers en maak vrienden voor het leven. Muziek verbindt mensen, en bij ons vind je een warme en ondersteunende omgeving.

Gitaar spelen is een reis vol ontdekkingen en zelfexpressie. Waar wacht je nog op? Sluit je aan bij Muziekschool Meer Music en laat je passie voor muziek bloeien. Schrijf je vandaag nog in voor onze gitaarlessen en laat je dromen werkelijkheid worden!

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze lessen, docenten en beschikbaarheid. Samen gaan we op een muzikale reis die je nooit zult vergeten. Get ready to strum, pick, and rock with “Muziekschool Meer Music”!

Klassieke Gitaar

Jazz Gitaar

Western Gitaar

Electrische Gitaar

De Gitaar

 

De gitaar is tegenwoordig een zeer populair instrument die gebruikt word in vele muziekstijlen. De voordelen van een gitaar zijn dat je het makkelijk kan vervoeren en redelijk betaalbaar is bij de aanschaf.

Voordat de gitaar zijn uiteindelijke vorm kreeg zoals we hem vandaag de dag kennen gaat er een lange geschiedenis aan vooraf.
We kennen tegenwoordig 4 belangrijke soorten gitaren:

1.

De Klassieke of Spaanse Gitaar
met nylon snaren.

2.

De Western Gitaar
met stalen snaren (lijkt op de klassieke gitaar maar heeft wel een andere constructie en een halspen vanwege de hoge spanning van de snaren)

3.

De Jazz Gitaar of Archtop Gitaar 
Deze gitaar heeft een gewelfd bovenblad en meestal ƒ klankgaten

4.

De Electrische Gitaar
Solid Body (massieve houten plank)

 

De Gitaar Leraren

 

Ed Dyck

Florian Hierdeis

Patrick Doeven

Erik Sinnige gitaarleraar

Erik Sinnige

Jeffry Mulyadi

Jeroen Kleij

Pytrik Rot

Michael Seraus