Gitaarles hoofddorp

Gitaarles hoofddorp meer muziek bij meer-music

“Wil jij vandaag je eerste nummers op gitaar meespelen?”
– Let op! Nog maar 125 – 94 – 49 – 22 plekken met €60 bonus –
Droom jij er al jaren van om gitaar te leren spelen, maar is het er nooit van gekomen? Ben je uit tijdgebrek gestopt? Misschien nooit begonnen omdat het te duur was? Of dacht je dat het te veel tijd kostte?

Dan ben je op de juiste plek aanbeland! De afgelopen jaren heb ik al meer dan 4.000 leden (8 tot 88 jaar, man en vrouw) met mijn unieke ‘Online Gitaarles Methode’ gitaar leren spelen!
We zijn al dicht bij de 5.000e gitarist! Vandaar dat je tijdelijk €60 korting krijgt!
Start jij ook vandaag?

Gitaar leren spelen is niet ingewikkeld. Je hoeft niet super muzikaal, jong, flexibel of geniaal te zijn om het te leren! Je moet vooral stap voor stap – met veel plezier – en zo vaak als je wilt lessen kunnen volgen. En dat kan, want in deze methode krijg je:

Dit leer je in de Basis Cursus “Gitaarles voor Beginners”:
Als je nog nooit gitaarles hebt gehad, of je bent er alweer een tijdje uit, is dit een droomstart want binnen een paar dagen speel je al je favoriete nummers mee met deze Basis Cursus voor Beginners!
In dit onderdeel van de gitaar cursus..

• Leer de belangrijkste ritmes en akkoorden waarmee je 95% van de popmuziek meespeelt
• ..alles over de juiste houding en alle manieren om je gitaar te leren stemmen
• ..de voor- en nadelen van spelen met een plectrum
• .. op welke gitaar je het makkelijkst leert spelen en hoe je makkelijk snaren vervangt
• ..tips & tricks waarmee je makkelijk van het ene naar het andere akkoord over pakt en hoe voorkom je de meest gemaakte beginnersfouten zodat je nu niet afhaakt
• en leer meteen 10 nummers meespelen, waaronder nummers van R.E.M – Eric Clapton – Jason Mraz – 4NonBlondes – Van Morrison – Anouk – The Cranberries – Guns ‘n’ Roses

Download Nu de Gitaarles Starters Kit! Ontvang 10 Gratis Proeflessen! (PDF + video), een gratis Gitaar Akkoordenboek en heel veel Tips!
GRATIS E-BOOK
VUL HIERONDER JE NAAM EN E-MAILADRES IN OM HET E-BOOK TE DOWNLOADEN
Direct Toegang
Your data is save. We hate spam just as much as you do
• Gratis overzichtelijk akkoordenboek
• Gratis 10 Video Proeflessen!
• Aanbevolen door Cor Bakker!
• Leer gemakkelijk alle akkoorden spelen
• Leer welke gitaar bij jouw stijl past
• Hét trucje om akkoorden over te pakken
• Het meespelen van jouw favoriete muziek
• Leer meteen “Losing My Religion” van ‘R.E.M.’ meespelen!

Zoek je muziekles, een muziekleraar, muziekschool of workshops in je eigen regio, je vindt het op muziekdocenten.nl….
muziekles hoofddorp,muziekles,lessen,muziek,muziekleraar,piano,band,kinderen,zangles,viool,gitaarles,beginners,pianoles,jazz,notenleer,cursus,dans,blokfluit,basgitaar,academie,keyboard,contrabas,zingen,muzikanten,spelen,instrumenten,elektrische gitaar
Pier K, centrum voor kunst en cultuur in Haarlemmermeer, verzorgt honderden activiteiten op het gebied van beeldende kunst, dans, muziek, literatuur, theater ……
Voor wie een gitaar leraar zoekt in deze regio, ik heb er zelf les na er eindelijk 1 gevonden te hebben, en ben inmiddels een tevreden leerling daar. Om anderen mijn zoektocht te besparen, plaats ik onderstaande link. voor meer info:
Als u nog nooit gitaar heeft gespeeld, is het verstandig om eerst les te nemen. Tijdens de eerste gitaarles legt de gitaarleraar u de basis van het gitaarspelen uitgelegd.
Westerngitaar. Hierbij bied ik mijn westerngitaar te koop aan,hij is zo goed als nieuw en heeft stalen snaren het is een phoenix,en .. Particulier • Zo goed als nieuw…
voor gitaarles op maat bent u bij Gitaarles Heemstede aan het juiste adres…
Muziekschool met de gunstige tarieven en geen jaarcontract! keyboardles, gitaarles, basgitaarles, zangles, drumles, pianoles, djembeles in Hoofddorp.
Pianoles, Keyboardles, Improvisatie, Muziektheorie, Solfège, Akkoordenleer, Compositie, Kamermuziek, Begeleiding, Samenspel, Vocaal – Zangles, Gitaarles etc….
Resultaten voor Gitaarles i Hoofddorp ; Beoordelingen, prijzen, contactgegevens en openingsuren van bedrijven uit Hoofddorp voor trefwoord Gitaarles
Muziekschool met de gunstige tarieven en geen jaarcontract! keyboardles, gitaarles, basgitaarles, zangles, drumles, pianoles, djembeles in Hoofddorp….
Gitaarles, van beginner tot gevorderden, privé of als groep. De eerste les is een gratis les ter kennis making. Kijk op mijn website voor meer informatie, en video’s.
Gitaarles in Amsterdam en Haarlem verzorgd door de Guitar Academy op vier vestigingen met 15 docenten die van de gitaar houden….GITAAR AKOESTISCH
Lekker chillen bij het kampvuur.

Hoeveel zouden er in totaal op aarde zijn? De gitaar is misschien wel het bekendste muziekinstrument. Je vindt ze in iedere muziekwinkel en als je er zelf niet ergens een hebt staan, dan staat er zeker één bij je buurman in de kast. Bij een kampvuur is de gitaar al snel gepakt. Je kunt er bijna alle liedjes op spelen: van Vivaldi tot leuke meezingliedjes.
Je kunt het bij Pier K allemaal leren. Er zijn naast Gitaarles de akoestische ook elektrische gitaren. Ook daar voor kun je lessen volgen bij Pier K. De geschiedenis van de gitaar voert ons honderden jaren terug in de tijd. De eerste echte gitaren zoals we die vandaag de dag kennen, komen we echter tegen in de vroege renaissance. Eén van de meest toonaangevende gitaarbouwers van die tijd was de Spanjaard Antonio de Torres, de ‘vader van de moderne gitaar’.
PRAKTISCH

Je kunt kiezen voor privéles of duoles. Privélessen zijn er wekelijks of tweewekelijks. Kom langs voor een proefles.
GITAAR ELEKTRISCH
Tieren en scheuren. En dan je eigen band beginnen.

Hoeveel zouden er in totaal op aarde zijn? De gitaar is misschien wel het bekendste muziekinstrument. Je vindt ze in iedere muziekwinkel en als je er zelf niet ergens een hebt staan, dan staat er zeker één bij je buurman in de kast. Een elektrische gitaar is een gitaar die vaak zelf geen klankkast heeft, maar zijn geluid uiteindelijk produceert door middel van een luidspreker.

Je kunt het bij Pier K allemaal leren. Er zijn naast de elektrische ook akoestische gitaren. Ook daar voor kun je lessen volgen bij Pier K. Maar op de elektrische gitaar kun je lekker scheuren. Als je het een beetje onder de knie hebt, kun je zelfs je eigen band beginnen. Jimi Hendrix bracht in de jaren ‘60 een revolutie in het gitaarspelen door nieuwe akkoorden en nieuwe opnametechnieken te gebruiken. Maar hij stak ook zijn gitaar in de fik. Dat doen we bij Pier K natuurlijk niet. Speel bij ons prachtige solostukken of speel samen in een band.
PRAKTISCH

Je kunt kiezen voor privéles of duoles. Privélessen zijn er wekelijks of tweewekelijks. Kom langs voor een proefles.